Menu
+442035147508
  • Tier prices Discounts up to 30%
  • Energy-efficient lighting solutions
  • Top brands Philips, Budgetlight, Ledvance
  • Warranty Up to 5 years
  • 11000 products every shape and cap

Laagste prijs garantie

Laagste prijs garantie

Laagste prijs garantie

Budgetlight.nl streeft ernaar om altijd de goedkoopste te zijn. Door een uitgekiende inkoop en onze 15 jarige ervaring in de inkoop van o.a. lichtbronnen kunnen wij u de voordeligste prijzen aanbieden. Deze worden direct doorberekend waardoor u rechtstreeks profiteert van de goedkoopste prijzen.

Voortdurend zijn wij bezig om onze prijzen aan te passen om de goedkoopste te zijn en te blijven in Nederland. Daarbij geldt natuurlijk het motto: bij iemand anders goedkoper, passen wij de prijzen aan.

Mocht u toch ergens anders goedkoper uw gewenste producten vinden, vertel het ons. Laat ons dit per mail, telefoon of bestelling weten. Vermeld hierbij waar u de producten goedkoper heeft gezien. Na controle hiervan zullen wij voor u de prijzen aanpassen en u een beter voorstel doen.

Prijsvergelijk vindt plaats op EAN code van de producten, hierbij kan het voorkomen dat uw gewenste product uitlopend is of niet meer leverbaar waardoor deze goedkoper verkrijgbaar is. Budgetlight streeft ernaar om altijd de nieuwste producten te leveren.